Spännande litteratur om historia och kultur

Faktiskt så är det väldigt spännande att läsa om historia och kultur. Och allt fler borde ta sig tid att läsa om just den svenska historien. Det finns många dramatiska händelser under årens lopp som är värda att läsa om. Därtill kommer de små berättelserna från byarna runt omkring i landet.

Tänk om vi alla kunde läsa…..

Lika viktigt är det med historia som med kultur nu när världen snurrar allt snabbare. Och vi blir mer och mer internationella. Dessutom, att sätta sig ner och läsa lite om vad som har hänt i vår historia är både intressant och spännande.

Där bönder slogs mot överheten och kyrkan, där även svenskarna drog till Jerusalem för ansluta sig till korsriddarna. Om vikingarna som drog till Miklagård eller Skottland för härja runt. Eller dessa fattiga torpare som sålde av allt det lilla de ägde. Och emigrerade till stora landet Amerika i slutet på 1800-talet för att starta ett nytt liv.

Bestäm dig för att hitta en stund om dagen och upptäck svenska historien och kulturen. Beställ dina exemplar och dyk in bland torpare, riddare, vikingar, kungar och präster. Faktiskt så har Sverige en fascinerande historia att läsa om.